RAW MANGO BREAD

Jen málokrát se vám poštěstí ochutnat dozrálé mango z Filipín. Když máte dobré známé, co nejsou jen obchodníci, ale srdcaři, může se stát, že se k vám dostane. Nejlepší je si ho vychutnat samotné. Filípínci ale našli způsob jak tyto vzácné plody rozšířit do celého světa. Suší manga do 60 stupňů. Jsou lahodná a rychle se na nich tvoří závislost.

Protože ráda experimentuji, vytvořila jsem pro vás unikátní recept na Mango bread.

Na jeho přípravu budete potřebovat

150 g lněného semínka

100 ml vody

200 g sušeného manga (CHCI OBJEDNAT MANGO)

150 oříšků

200 g datlí

Všechny ingredience rozmixujete do sypké/tekuté/mazlavé podoby a vytvoříte těsto. Vytvarujete ho do tvaru chlebíku a sušíte 4 h v sušičce. Tím získá krásnou krustu a bude chutnat jako ten pečený.

(Pokud nechcete sušit, tak ho jezte jen tak. Chutná také výborně.)

 

V létě budu tvořit z manga „nana cream“ a smoothie bowl. Už se těším!

A co vy? Máte rádi mango? 🙂

Líbil se ti článek? Sdílej ho na facebooku nebo ho tweetni.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *