RAW ŠKUBÁNKY S MÁKEM

Štítky:

Miluju sladké a mák! Dřív, jsem nemohla mák ani cítit. Ale od té doby, co jsem na raw vegan stravě, tak ho miluji. Moje babička kupuje mák od farmářů z Drásova. Je výborně šťavnatý. A také jste určitě slyšely o jeho prospěšnosti pro tělo.

Tady je recept na makové škubánky, podle receptu úžasné raw ženy Missue Raw Food. Určitě o ní ještě uslyšíte, protože jsem její velkou obdivovatelkou. Doufám, že se k ní brzy stavím na kurz do Prahy. Vy kdo jste z Prahy určitě vyzkoušejte její živé obědy, které tvoří jednou týdně. Přiveze vám je, kam si řeknete.

Na recept budete potřebovat:

  • 150 g kokosové mouky/kokosu umletého na mouku
  • 3 banány
  • 2 lžíce psyllia
  • špetku vanilky

foto1skubanky
Kokosovou mouku, banány a vanilku rozmixujete a nakonec zamícháte psyllium. Směs necháte odležet v lednici. Druhý den lžící tvoříte škubánky. Posypku si vytvoříte z mletého máku a kokosového oleje. Já jsem přidala ještě skořici a kardamon. Pokud by vám nestačila sladkost z banánů, oslaďte sirupem.

Ještě jednou děkuju Míši Bratrychové za její recept a inspiraci. Missue 

Líbil se ti článek? Sdílej ho na facebooku nebo ho tweetni.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *